top of page
DSC02973.jpg

Boudoir shoot

Iedere vrouw is mooi en uniek!  Jij ook!

 

Een boudoir shoot is echt iets wat je gedaan moet hebben! Zelf heb ik ook eens voor de camera gestaan in lingerie, buiten dat je zelfvertrouwen enorm groeit is het ook nog eens echt een leuke ervaring en supergezellig om te doen. Je raakt gewoon meer bewust van je lijf en komt er dan achter dat jij gewoon een mooi mens bent!

 

De fotoshoot word op locatie in Rijen gedaan of in onze studio in Lage zwaluwe.

Zorg ervoor dat je bent uitgerust en dat je alle tijd neemt voor jezelf. Je krijgt spierpijn achteraf. Het is namelijk best intensief!

Neem veel sexy lingerie / kleding mee, en je meest stoutste pakjes. Een kimono is aan te raden als je even moet wachten. Lak en leer zijn uiteraard ook welkom.

Ik heb ook prachtige mooie stoffen doeken waar we mee kunnen werken. Onder het genoten van een kopje koffie of thee,  bespreken we eerst waar je trots op bent en waar je minder trots op bent zodat ik weet welke delen van jou lichaam extra aandacht mogen krijgen en welke niet. Daarna gaan we aan de slag met verschillende poses. Ik werk graag met natuurlijk licht, de sfeer is vrij donker en mysterieus, waardoor de mooiste vormen van jouw lichaam extra aandacht krijgen in het licht en waardoor de delen waar je minder trots op bent minder zichtbaar zullen zijn.

 

Onbeperkt kledingwissels

Ik ben voor even jou beste vriendin die jou naar de next level tilt.

 

 

Je ontvangt de  foto’s in hoge resolutie zowel in kleur en zwart wit digitaal.

.

Alle foto’s zijn na te bestellen op diverse materialen en worden met zeer hoogwaardige kwaliteit geproduceerd.

De fotobestanden worden 6 weken bewaard, daarna worden ze verwijderd en zijn ze niet meer na te bestellen.

 

Prijzen zijn te vinden op de pagina soorten shoots.

Kamer van Koophandel nummer : 91085578.  BTW nr: NL 004864868B24

bottom of page